U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • KWEKERIJ DE WINTERTUIN EN AGRIOM VOEGEN WAARDE TOE AAN BOUGAINVILLEA-STEK

De Kwakel, april 2022 – Kwekerij De Wintertuin in De Lier en Agriom werken samen aan de veredeling en verkoop van bougainvillea-stek. Bekende variëteiten die ze op de markt brengen zijn Renate (paars), Jolanda (pink) en Fire Ball (feloranje).

Bougainvillea is een nicheteelt. Kweker Frans van den Bos en zijn zoon Wouter hebben samen een schat aan teeltkennis. ,,Door hun teeltkennis te koppelen aan de veredelingsexpertise en de verkoopcontacten van Agriom, menen wij telers die willen starten met bougainvillea meerwaarde te kunnen bieden”, zegt Agriom-directeur Jaap Stelder.

Bekijk de video op het youtube-kanaal van Agriom voor een indruk van kwekerij De Wintertuin en de diensten die we gezamenlijk bieden.

Agriom presenteert de bougainvillea-selecties van De Wintertuin tijdens de Flower Trials 2022 van 14 t/m 17 juni op de Agriom-locatie in De Kwakel. Ga naar de registratie-pagina om u aan te melden voor een bezoek. Of neem rechtstreeks contact op met Jaap Stelder: 06 514 083 41 of jaap.stelder@agriom.nl