U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • NOVITEITEN IN HBA-POTHORTENSIA CATALOGUS 2021

De Kwakel, februari 2021 – De nieuwe pothortensia catalogus 2021/2022 van HBA bevat een tweetal noviteiten die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in hanging baskets. Daarnaast is het sortiment uitgebreid met de helderwitte Ice Boy en introduceert HBA twee nieuwe paniculata’s: Panenka en Panorama.

Nieuw van HBA zijn hortensia’s voor in hanging baskets. De hanghortensia’s HABA Pink en HABA Soft Pinkvertakken uitstekend, bloeien rijk met fraai gevulde bloemen en hebben stevig blad. Beide macrophylla’s zijn uitstekend te blauwen als HABA Purple en HABA Soft Blue.

Daarnaast is het assortiment pothortensia uitgebreid met Ice Boy. Deze hortensia springt eruit door zijn spierwitte bollen met licht golvende, enkele bloemen. Ice Boy is een groeikrachtige hortensia die uitermate geschikt is voor in grote potten of voor in de tuin.

HBA heeft ook het sortiment paniculata’s aangevuld met twee nieuwe soorten: Panenka en Panorama. Beide nieuwelingen hebben een compacte groei en stevige takken.

Een overzicht van het HBA-sortiment is te vinden in de catalogus 2021/2022. Download een digitale versie van de catalogus (3 Mb). Er is ook een printversie in hoge resolutie (28Mb) beschikbaar. Of vraag een hard copy exemplaar van de catalogus aan bij HBA, Achterweg 58a in De Kwakel.

Voor meer informatie over de HBA-noviteiten, neem contact op met Jan ten Brinke: jan.ten.brinke@agriom.nl, +31 (0) 6 55 82 62 62.