U bent hier:
  • Home
  • NIEUWS
  • UNITED SELECTIONS VERTEGENWOORDIGT HET POTROZENSORTIMENT VAN DIFFERENCE ROSES

De Kwakel, september 2022 – Per 1 september voert United Selections de verkoopactiviteiten voor het potrozenassortiment van Difference Roses uit. Door deze samenwerking krijgt Difference Roses een bredere toegang tot verschillende productiegebieden. Naast Nederland zal het assortiment ook beschikbaar komen voor andere kwekers en landen. Difference Roses is een samenwerkingsverband tussen HPD Potplanten en veredelaar Agriom, beide gevestigd in De Kwakel. United Selections in Aalsmeer is wereldwijd actief met de veredeling en vermarkting van vooral snijrozen.

,,Producenten wereldwijd voorzien van topkwaliteit potrozen. Dat is ons streven’’, zegt Jaap Stelder, directeur van Agriom in De Kwakel. Momenteel wordt het assortiment exclusief geteeld door HPD. De potrozen van Difference Roses blinken uit door hun groeieigenschappen, uitstekende houdbaarheid, ongevoeligheid voor ziektes en plagen en natuurlijk hun mooie bloemvorm. ,,We willen de wereld daar graag van laten genieten. Met United Selections hebben we een goede partner gevonden die onze potrozen wereldwijd op de kaart kan zetten.’’ De twee bedrijven blijven hun veredelingsactiviteiten apart van elkaar voortzetten.

United Selections is jarenlang actief als veredelaar van snijrozen en heeft internationaal goede contacten in onder andere Europa, Afrika, de VS, Canada, China en Japan. ,,Het potrozensortiment van Difference Roses is een uitstekende aanvulling op onze huidige selecties’’, zegt Jelle Posthumus van United Selections. ,,Door de goede relaties met kwekers wereldwijd kunnen we op marketinggebied veel betekenen voor Difference Roses.’’

United Selections zal Difference Roses introduceren op alle aankomende beurzen en events, waaronder de Global Produce & Floral Show in Orlando (27-29 oktober) en IFTF (9-11 november) in Vijfhuizen.

Vragen? Neem dan contact op met Jaap Stelder: 06 51408341 of jaap.stelder@agriom.nl.