U bent hier:
portfolio image portfolio image portfolio image

ZAMIOCULCAS

SAMENWERKING

Door nauwe samenwerking tussen veredelaar Agriom en toonaangevende plantenproducenten in Europa kunnen we enkele prachtige Zamioculcas-specialiteiten aanbieden!

Zamioculcas ‘Supernova’ kenmerkt zich door zeer donkergroen/zwart blad na volgroeiing van de jonge, veervormige bladeren. De wisselende bladkleuren (het jonge, groene blad in combinatie met het volgroeide zwarte blad) maken ‘Supernova’ tot een kleurrijke verschijning gedurende het hele jaar.

Zamioculcas ‘Midori’ is een prachtige nieuwe variëteit met donkergroene, ronde bladeren en een compacte groeiwijze als een middelgrote Zamio. Kenmerkend voor de sterke bladstelen is de elegante, opgaande groei (geen slappe stelen). ‘Midori’ is geschikt voor potmaat 15-19 cm.

Zamioculcas ‘Black Beauty’ is een showstopper! All Black is de juiste omschrijving voor deze nieuwe Zamio. Het blad van ‘Black Beauty’ is het hele jaar door intens donker, alleen de hele jonge bladveren vertonen een bleekgroen opvallend kleurverschil met de volgroeide stelen. Plantmateriaal van Zamioculcas ‘Black Beauty’ komt binnenkort in beperkte aantallen beschikbaar.

VERKOOP EN DISTRIBUTIE

Neem contact op met Jaap Stelder, jaap.stelder@agriom.nl

of bezoek www.zamiospecialties.com


Categories: